perjantaina, toukokuuta 21, 2010

Uusia ihmisiä!

Dadiassa tutustuin vapaaehtoisiin, jotka ovat lintubongariprojektissa Agras-Vryta-Nisi kosteikkoalueella 1,5 tunnin junamatkan päässä Thessalonikista eli ihan tässä lähellä hyvien kulkuyhteyksien päässä ja he kutsuivat minut luokseen viime viikonloppuna :) Vierailin heidän luonaan piskuisessa Vrytan kylässä (populaatio alle 200) ja oli todella hauskaa, ihania ihmisiä!

Photobucket
Sveitsiläis-kreikkalainen Elisabeth on tekemässä yliopistonsa vaatimaa työharjoittelua

Photobucket
Biologit ranskalainen Salome ja brasilialais-italialainen Fabio

Photobucket
Italialainen Mariluce, joka on hurahtanut tyystin lintuihin ja niiden bongaamiseen täällä olonsa aikana :)

Sunnuntaina palatessani takaisin Elisabeth halusi tulla mukaani Litochoroon. Hänellä oli su-ma vapaata, eikä suunnitelmia näille päiville, joten kutsuin hänet ilomielin luokseni vastavierailulle :) Kovasti tyttö oli ymmyrkäisenä luonnon upeudesta täällä ja lupasi ehdottomasti tulla toistekin, jotta pääsemme tekemään vaelluksen Olympokselle.

Keskiviikkoaamuna sain yllättäen puhelinsoiton Fabiolta ja Salomelta. Heillä oli ollut suunnitelmia ke-to vapaapäivilleen, mutta suunnitelmat olivat menneet myttyyn ja he kysyivät ex tempore, jos voisivat tulla myöskin käymään Litochorossa. Toivotin heidätkin tervetulleeksi. Niinpä minulla on ollut varsin vierastäyteinen viikko :D

Photobucket
Elisabeth Litochorossa Enipeas-kanjonin jylhissä maisemissa :)

Vrytan vapaaehtoisten blogia voi seurata täällä.

Uudelleennäkemiseen ei mene kauaa. Fabion läksiäiset ovat kesäkuun alussa, joten silloin näemme varmasti uudelleen Vrytassa :)

Ei kommentteja: