perjantaina, maaliskuuta 26, 2010

Kohti Delfoita

Seuraavana aamuna suuntasimmekin sitten Delfoihin, joka mainitaan yhtenä must see kohteena Kreikassa. Tunnetuin paikka lienee oraakkelistaan. Delfoi on pieni, 3 tunnin bussimatkan päässä Ateenasta sijaitseva vuoristokylä, jota ennen pidettiin Maailman Napana johtuen kertomuksesta, jossa Zeus päästi kaksi kotkaa lentämään maailman ympäri vastakkaisista suunnista ja kotkat kohtasivat toisensa Delfoissa.

26th March

Yöpymissijanamme toimi Hotel Varonos, jota voin täysin varauksetta suositella kaikille! Aivan mahtava paikka! Tästä ei hinta-laatusuhde enää paremmaksi voi mennä, sanoisin. Meitä odotti huoneessa tervetulotoivotuksena mm. pieni pullo paikallista viiniä!

26th March

Tietysti jonkinmoista toleranssia voi vaatia paikan keski-ikäisen rouvan sisustustyyli. Värejä ei ole todellakaan pelätty käyttää :D Oma huoneemme oli kuorrutettu pinkillä. Pinkit verhot, pinkit seinät, pinkit päiväpeitot. Kylppäri sentään oli valkoinen ;D Ja sekin muuten todella hyvä ja toimiva!

26th March

Huoneessa oli jopa parveke, josta oli nätti näkymä kylän pääväylälle :3

Photobucket

Hotellin aulassa oli söpö pupu, joka ulkoili pienellä parvekkeella päivisin :3

Ai niin, ja Internet-koneiden vieressä pöydällä oli iso karkkikulho täynnä aikas herkullisia marmeladeja, me approves %D

Aamiainen oli loistokas, löytyi vaikka ja mitä. Itse en jotenkin totu tähän kreikkalaiseen tapaan laittaa aamiaisbuffeteihin tarjolle keksejä ja muita sokerisia leivonnaisia. Kuka sellaisia haluaa syödä aamiaiseksi?! Ilmeisesti kreikkalaiset.

Pakko vielä loppuun laittaa messevät kuvat hotellin aulasta. Jos tätä ei ole sisustanut jossain keski-iän kriisissä rypevä naikkonen, niin ei sitten kukaan :D

26th March

Photobucket

Photobucket

2 kommenttia:

Sieniretki kirjoitti...

Oi että näyttää ihanalta! Ei siis ollut kallis hotelli? Todella hyvältä tuo kyllä näyttää :) Sisustuksesta ei niin väliä, hei ;) Ja puput ja karkit on aina plussaa!

elbow kirjoitti...

Ei todellakaan! 25e/hlö/yö oma huone omalla kylppärillä. Ihan ilmainen tuon paikan tasoon nähden. Voin kertoa, että monissa hostelleissa jossain 10 hengen dormissa nukkumisesta veloitetaan jo 20e/hlö/yö, johon ei kuulu aamupalaa, joissa suihku, josta tulee kylmää vettä, on jossain käytävällä, samaten tietenkin vessa, jonka käyttöoikeudesta taistelet muiden kanssa jne. Tuo Varonos oli siis ihan luksuspaikka!