lauantaina, maaliskuuta 13, 2010

Ärsytystä

a) Puuh, tänään olin shoppailemassa ja täytyy sanoa, että yksi asia, josta en kyllä tykkää yhtään kreikkalaisessa vaatekauppakulttuurissa, on se, että sovituskopeissa ei ole peilejä. Haluan suorittaa vaatteidenostotapahtumani mahdollisimman privaatisti, enkä keikistellä liikeen puolella jonkun yleisen peilin edessä kaikkien muiden ihmisten pällisteltävänä. Karmeaa!

Suuremmat puljut tyyliin zarat ja henkkamaukat noudattavat jotain universaalia kaikille liikkeilleen annettua ohjesääntöä ja niissä sentäs sovituskopeista löytyy kokovartalopeilit täälläkin :P

b) On pitänyt jo pitkään riehua tästäkin aiheesta, mutta ei ole vain jaksanut tehdä päivitystä. Helmikuulla yritin mennä katsomaan Valentine's Day lehvan, jonka ihan oikeasti olisin halunnut nähdä ja olinkin revetä onnesta, kun huomasin siitä tarpeeksi aikaisen näytöksen, jotta ehtisin vielä viimoiseen bussiin päästäkseni takaisin kotiin.

Raahauduin Kateriniin ja sain kuulla, koska olin ainoa ihminen paikalla, näytöstä ei pidettäisi. Haukoin siinä sitten henkeä typertyneenä. Kuulemma, jos on kaksi (2) ihmistä, näytös pidetään, mutta yhdelle (1) ei. Suomessa projektorinpyörittäjät saavat sentäs tuntipalkkaa, niin tämmöistä ongelmaa ei ole, joten olin ihan puulla päähän lyötynä, kun ei ollut ikinä tullut mieleenikään moinen järjetön mahdollisuus. Hiemanko koin sillä hetkellä negatiivisia tunteita kämppistäni kohtaan, jota ei elokuvat kiinnosta... Ketään ei saapunut ja jouduin palaamaan karvain mielin Litóchoroon ilman lehvakokemusta :( Helmikuun elokuvasaldo jäi siis nollaan (0).

Nyt sitten saa pelko persuuksissa aina hipsiä tuonne, että onko ikinä sopivaa (lue: tarpeeksi aikaista) näytöstä ja jos on, niin onko siellä sitten muita ihmisiä, että se pidettäisiin. Hitto soikoon, miten elokuvissa käymisestä on saatukin tehtyä näin monimutkaista täällä! ARG. En arvosta.

c) Piti olla joku kolmaskin valitusryöppy, mutta unohtui tässä kirjoitellessa :D Noh,jos muistuu mieleen, tulen valittelemaan!

(Laiskuus iski, en jaksa Kuvaämpäriin latailla ja käsitellä kuvia. Samaa Litóchoroa se kummiskin olisi ollut :3)

2 kommenttia:

Ioanna kirjoitti...

Oon ihan samaa mieltä tuosta sovituskoppien peilien puuttumisesta. Esim. Paranoia on mun mielestä superkiva kauppa, mutta enpä ole sieltä ostanut muuta kuin yhden mekon ikinä kun niitä sovittaessa joutuu olemaan vaan niiden usein nyrpeiden myyjätyttöjen pällisteltävänä. :( Ostinkin sitten Kreikassa yleensä vaatteeni Zara-Terranova-Pull And Bear -osastolta! ;)

elbow kirjoitti...

Itselläni on yleensä ollut ihan kivoja myyjätyttöjä, mutta jotenkin kammoksuttaa mennä julkisesti liehumaan liikkeen puolelle, kun ei yhtään tiedä, miten kamalalta joku vaate voi näyttää...