keskiviikkona, tammikuuta 27, 2010

Lunta tulvillaan...

Tällä viikolla on sitten satanut LUNTA.

Photobucket

Koska minulla ei valitettavasti ole tuoreita lumikuvia tänne laitettavaksi, niin joudutte tyytymään vanhoihin kuviin pelkistä lumihuipuista Olympoksella. Tarkoituksena on kyllä ollut käydä pyytämässä kameraa lainaksi, mutta kun ulkona pyryttää koko ajan pientä lumisadetta, niin ei välttämättä ole parhain kuvauskeli :P Lakkaisi edes hetkeksi tuo lumenlappaminen, niin saisi muutaman kuvan lumisesta Litóchorosta.


Photobucket

Lämpötilat heiluvat parissa parissa pakkasasteessa, joten vähän on nuoskaisaa tuo lumi ja takki kastuu läpimäräksi tuolla ulkoillessa. Kunnon pakkasista ei siis voida edelleenkään puhua, mutta jotenkin olen ihan fiiliksissä ja tuijottelen ikkunasta ulos katsellen hiutaleiden leijuntaa 8) Ilmeisesti rauhoittaa suomalaissielua moinen näky.

Lunta on tuprunnut maanantaista lähtien. Saas nähdä, kauanko pyrytys jatkuu ja onko lumi vain ohimenevä ilmiö täällä vai tuleeko valkoinen helmikuu.

p.s. Maanantaina lämmityksemme käytiin fiksaamassa ja nyt on taas yli 20 astetta talossa, jes! :)

2 kommenttia:

Χαρα kirjoitti...

Aivan ihania kuvia sulla taalla! Idyllisen nakoinen paikka :) ja houkuttelevan lahella Bulgariaa. Siella olis kuulemma paljon edullisia laskettelukeskuksia!

elbow kirjoitti...

Käytiin yhdellä vuorella, mutta kun lämmöt on näin korkealla, niin ei siellä juuri lunta ollut. Tosin kreikkalaisia tämä ei tuntunut haittaavan ja osa lasketteli silti rinteillä :D En tiedä, mitä olisi maksanut päivän laskettelulippu siellä. Itse maksoimme 5 euroa siitä, että pääsimme käymään tuolihissillä ylhäällä after ski majassa istumassa.